Gp Bateri Alkaline A76 1.5V 1/1

Gp Bateri Alkaline A76 1.5V 1/1

Specifikat :

Marka : GP

Modeli : A76 1.5V

0.15

SKU: 00518 Categories: ,
Support
  • Description

Description

Përshkrimi i produktit :

▪️GP Bateritë janë bërë me materiale të avancuara,duke ofruar performancë të besueshme dhe të lartë për pajisjet e energjisë.

Translate »