Gp Bateri Hearing Aid ZA10 1.45V 1/6

Gp Bateri Hearing Aid ZA10 1.45V 1/6

Specifikat :

Marka : GP

Modeli : ZA675

Pesha e produktit : 0,004 kg

Pesha e paketimit: 0,028 kg

Madhësia e produktit :  (L x W x H): 0,4 x 0,4 x 0,3 cm

47.01

SKU: 00526 Categories: ,
Support
  • Description

Description

Përshkrimi i produktit :

GP Zinc Air janë të dizajnuara në mënyrë unike për të përmbushur nevojat e pajisjeve elektronike delikate elektronike të montuara siç janë mjetet e dëgjimit.

Ata mbajnë një tension të qëndrueshëm dhe funksionojnë nën një gamë të gjerë të temperaturave 6 copë të furnizuar në një bombolë plastike 5.8 x 3.6 mm ZA10 Xinc Air PR70 / AC10 / DA230 1.45V

Translate »