GP Bateri Hearing Aid ZA312 1.45V 1/6

GP Bateri Hearing Aid ZA312 1.45V 1/6

Specifikat :

Marka : GP

Modeli : ZA312

Kapaciteti: 170 mAh

Intensiteti: 1.45 V

Butoni i madhësisë së baterisë (monedhë)

4.10

SKU: 00539 Categories: ,
Support
  • Description

Description

Përshkrimi i produktit :

Bateritë e pajisjes elektronike GP furnizojnë energji në një gamë të gjerë të pajisjeve të vogla elektronike, nga kalkulatorët, lodrat dhe sistemet e hyrjes pa çelësa deri te librat elektronikë. Të gjitha ato mundësohen nga qeliza të vogla por të fuqishme të butonave të prodhuara nga GP Batteries.

Translate »