GP Bateri Lithium CR1220 3V

GP Bateri Lithium CR1220 3V

Specifikat :

Marka : GP

Modeli : CR1220

 

0.60

SKU: 026217 Categories: ,
Support
  • Description

Description

Përshkrimi i produktit :

Zgjidhje energjetike për shumë pajisje , i vogël dhe i fuqishëm,  0% merkur.

Translate »