GP Bateri Lithium CR2032 3V

GP Bateri Lithium CR2032 3V

Specifikat :

Marka : GP

Modeli : CR2032 3V

 

0.55

SKU: 026223 Categories: ,
Support
  • Description

Description

Përshkrimi i produktit :

Bateritë e pajisjes elektronike GP furnizojnë energji në një gamë të gjerë të pajisjeve të vogla elektronike, nga kalkulatorët, lodrat dhe sistemet e hyrjes pa çelësa deri te librat elektronikë. Të gjitha ato mundësohen nga qeliza të vogla por të fuqishme të butonave të prodhuara nga GP Batteries.

Translate »