GP Bateria Rimbushese Recyko 1/2 AA

GP Bateria Rimbushese Recyko 1/2 AA

Specifikat :

Marka : GP

Modeli : Recyko 1/2

Kapaciteti : 2.700 mAh

Intensiteti : 1.2 V

Numri i Cikleve të Karikimit : 1.500

Madhësia e Baterisë : AA

4.35

SKU: 026228 Categories: ,
Support
  • Description

Description

Përshkrimi i produktit :

Në vitin 2016, GP Batteries futi një brez të ri të ReCyko + dhe ReCyko + Pro bateri rechargeable . Të gjitha këto bateri përdorin teknologjinë më të lartë të prodhimit dhe ndërtojnë mbi seritë e suksesshme dhe shumë fituese të baterive të rimbushura. Kundër paraardhësve të tyre, ata ofrojnë tipare shumë më të mira . Për shembull, teknologjia e re EnergyLock, e cila ka shkallë të ulët të vetë-shkarkimit të zakonshme me bateritë e paarkueshme. Bateria ruan energji të mjaftueshme për përdorim të menjëhershëm pas ruajtjes disa vjeçare.

Pakoja e baterisë ka deri në 1500 cikle të rimbushjes . Këto bateri janë gjithashtu në gjendje të funksionojnë deri në disa vjet pa ndërprerje

Translate »