GP Dritë Sigurie RF3.1 GPACELSS7000

GP Dritë Sigurie RF3.1 GPACELSS7000

Specifikat :

Marka : GP

Modeli : RF3.1

Intensiteti shkëlqyes (lm): 130

Mundësuar nga: bateria me madhësi 3 x C

Drejtimi i rregullueshëm i fenerit: lart dhe poshtë; Majtas Djathtas

Koha e zbulimit: Modeli automatik: 10 sekonda

Dimensioni i produktit (H x W x D në mm): 201.1 x 96 x 129.9

48.00

SKU: 00546 Categories: ,
Support
  • Description

Description

Përshkrimi i produktit :

GP SafeGuard RF3.1 është një llambë e fuqishme e energjisë e aktivizuar me lëvizje LED që kthehet automatikisht kur zbulohet ndonjë lëvizje. Bateria e operuar dhe plotësisht e provuar nga moti, llamba e sigurisë pa tel siguron instalim të lehtë dhe të shpejtë dhe mund të vendoset ose brenda ose jashtë. Siguria shtesë është gjithashtu e përshtatshme për familjen dhe mysafirët kur mbërrijnë ose dilni nga shtëpia juaj. Më tej, distanca dhe këndi i sensorit të lëvizjes mund të rregullohen për të përmbushur kërkesat e shtëpive individuale.

Translate »