GP Lithium Cell CR2032 3V 1/1cope

GP Lithium Cell CR2032 3V 1/1cope

Specifikat :

Marka : GP

Modeli : CR2032

0.45

SKU: 00552 Categories: ,
Support
  • Description

Description

Përshkrimi i produktit :

Bateritë e pajisjes elektronike GP furnizojnë energji në një gamë të gjerë të pajisjeve të vogla elektronike, nga kalkulatorët, lodrat dhe sistemet e hyrjes pa çelësa deri te librat elektronikë. Të gjitha ato mundësohen nga qeliza të vogla por të fuqishme të butonave të prodhuara nga GP Batteries.

Translate »