Gp Mbushës I Baterive GPPB320GS-2UE1

Gp Mbushës I Baterive GPPB320GS-2UE1

Specifikat :

Marka : GP

Modeli : GPPB320GS-2UE1

I Përputhshëm Me Bateritë : Ni-MH

Dimensionet : 59 x105 x210 mm

Dimensionet e paketimit : 15.4 x 29 x 10 cm

Pesha Bruto : 0,684 kg

19.20

SKU: 026235 Categories: ,
Support
  • Description

Description

Përshkrimi i produktit :

Mbushës universal për të gjitha llojet e baterive – AA, AAA, C, D, Krone. Ka tregues të karikimit të baterisë së ulët dhe të plotë. I Instaluar  për mbrojtje nga mbingarkesa dhe mbinxehja.

16 Orë për bateritë 170 mAh 9V , deri në 9 orë për bateritë AAA 800 mAh,  10 orë për bateritë AA 2000 mAh, dhe deri në 16 orë për bateritë 7000 mAh D.

Translate »