Gp Mbushës I Baterive GPPB420GS-2UE1

Gp Mbushës I Baterive GPPB420GS-2UE1

Specifikat :

Marka : GP

Modeli : GPPB420GS-2UE1

Madhësia e Baterisë : 4 x AA / AAA

 

8.55

SKU: 026234 Categories: ,
Support
  • Description

Description

Përshkrimi i produktit :

Ky karikues përfaqëson një seri ngarkuesish kompakt. Projektuar për të ngarkuar bateri hidride nikeli-kadmium (NiCd) dhe nikel-metal (NiMH) me madhësi AA / HR6 dhe AAA / HR03. Karikuesi nuk fiket automatikisht. Prandaj, rekomandohet të përcaktoni dhe vëzhgoni me kujdes kohën e ngarkimit të baterisë.

  • Për t’u lidhur me një rrjet AC, 220V është instaluar në prizë.
  • Ju lejon të ngarkoni nga 2 deri në 4 bateri hidride-nikel-metali (NiMH) në madhësi AA dhe AAA.
  • Ka 2 kanale të pavarura ngarkimi.
  • Projektuar për të ngarkuar bateri vetëm hidride metalike të nikelit (NiMH).
  • 2 tregues LED.
  • Bateritë nuk janë të përfshira.
Translate »