Hp Gaming Mause M100

Hp Gaming Mause M100

Specifikat :

Marka : Hp

Modeli : M100

Ngjyra : E Zezë

Përputhet me : Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10, MAC 10.3 *

Pesha (pa kabllo) : 85g

7.30

SKU: 031172 Categories: ,
Support
  • Description

Description

Përshkrimi i produktit :

Maus me cilësi të lartë kryesisht i përdorur për video lojra. Performanca optimale: Motori optik i nivelit të lartë shton shënjestrimin e saktë, shfaqjen e pikut dhe përgjigjen e vazhdueshme të arsenalit tuaj të lojërave, i ndërtuar për të zgjatur: Butonat e lojrave vlerësohen deri në 5 milion klikime.

Translate »
×