HP Ink Cart.C4911A No.82 Cyan for plloter 500/800

HP Ink Cart.C4911A No.82 Cyan for plloter 500/800

SPECIFIKAT

Marka : HP

Modeli : C4911A No.82

Ngjyra  : Cyan

Jetëgjatësia : 24 muaj

Dimensionet e paketimit : 125 x 39 x 143 mm

Pesha : 0,115 – 0,119 kg

 

69.35

SKU: 31380 Categories: ,
Support
  • Description

Description

PËRSHKRIMI I PRODUKTIT

Printoni në shtëpi me vetëbesim duke përdorur fishekë origjinalë me bojë.

Prodhoni imazhe të gjalla me ndikim të lartë dhe linja të shkëlqyera.

Inteligjenca e ndërtuar në fishekët origjinalë të HP-së optimizon vazhdimisht cilësinë dhe besueshmërinë.

Lehtë për tu menaxhuar dhe përdorur.

Translate »