HP Ink Cart.C4913A No.82 Yellow for plloter 500/800

HP Ink Cart.C4913A No.82 Yellow for plloter 500/800

SPECIFIKAT

Marka : HP

Modeli : C4913A No.82

Ngjyra : E Verdhë

 

69.40

SKU: 31382 Categories: ,
Support
  • Description

Description

PËRSHKRIMI I PRODUKTIT

Përjetoni cilësinë e fundit të fotografisë me teknologjinë e shtresëzimit të ngjyrave të HP dhe shtypjen me rezolucion të lartë. Teknologjia e vendosjes së ngjyrave të HP-së shtreson pika të shumta të bojës në një pikë të vetme për të krijuar tranzicione të qetë me ngjyra dhe ngjyra më të drejtpërdrejta të shtypshme. Cilësia e mprehtë e linjës së zezë dhe të ngjyrave bëhet e mundur nga pikat e vogla të bojës të HP dhe printimi me rezolucion të lartë. Vendosja e saktë e pikave siguron vizatimet e vijave që janë gjithmonë të qarta dhe të mprehta.

Përveç kësaj, fishekët me bojë me ngjyra HP HP 82 përmbajnë patate të skuqura inteligjente për të monitoruar vazhdimisht nivelet e bojës, kështu që nuk do të mbaroni me bojë papritur.

Translate »