HP Ink Cart.C9363EE No.344 color for 9800/5745

HP Ink Cart.C9363EE No.344 color for 9800/5745

SPECIFIKAT

Marka : Hp

Modeli : C9363EE No.344

Dimensionet : 11.3 x 14.1 x 3.7 cm

Pesha : 72.6 g

Ngjyra : 3

 

67.75

SKU: 21297 Categories: ,
Support
  • Description

Description

PËRSHKRIMI I PRODUKTIT

  • Fishekë origjinalë  HP Ink – besueshmëri e lartë dhe cilësi e qëndrueshme e shtypjes
  • Rendimenti i faqes: 560 për fishek
  • Fishekë për pako: Një
  • Për përdorim me: HP DeskJet 460/5740/5940/6540/6620/6840/6940/6980/9800, HP PhotoSmart 2575/2610/325/335/375/386/425/428/475/8450/8750 / D5160 / Pro B8350, HP PSC 1610/1613/2355, HP OfficeJet 100/150/7110/7130/7310/7410 / H470 / K7100
Translate »