HP Ink Cart.C9370A No.72 Photo Black

HP Ink Cart.C9370A No.72 Photo Black

SPECIFIKAT

Marka : HP

Modeli : C9370A No.72

Ngjyra : E zezë

Jetëgjatësia : 24 muaj

Dimensionet e paketimit : 202 x 40 x 129 mm

 

107.00

SKU: 31352 Categories: ,
Support
  • Description

Description

PËRSHKRIMI I PRODUKTIT

Bojërat origjinale të HP prodhojnë tekst të pastër, saktësi të vijës , gri të vërtetë neutrale dhe ngjyra të gjalla.

Tharja e shpejtë  e bojës origjinale HP mundëson shpejtësi të shtypjes.

Translate »