HP Ink Cart.C9403A No.72 Matt Black T610/T1100

HP Ink Cart.C9403A No.72 Matt Black T610/T1100

SPECIFIKAT

Marka : HP

Modeli : C9403A No.72

Ngjyra : E zezë

Jetëgjatësia : 24 muaj

Pesha : 0,192 kg

Dimensionet e paketimit  : 202 x 40 x 129 mm

109.50

SKU: 00215 Categories: ,
Support
  • Description

Description

PËRSHKRIMI I PRODUKTIT

Bojërat origjinale të HP prodhojnë tekst të pastër, saktësi të vijës , gri të vërtetë neutrale dhe ngjyra të gjalla.

Tharja e shpejtë  e bojës origjinale HP mundëson shpejtësi të shtypjes.

Translate »