HP Ink Cart.CD973AE No.920XL Magenta for 6000/7000

HP Ink Cart.CD973AE No.920XL Magenta for 6000/7000

SPECIFIKAT

Marka : Hp

Modeli : CD973AE No.920

Dimensionet : 2.4 x 10.7 x 11.5 cm

Pesha : 31.8 g

Ngjyra : Lejla

22.15

SKU: 29887 Categories: ,
Support
  • Description

Description

PËRSHKRIMI I PRODUKTIT

  • Fishekë origjinalë HP Ink – besueshmëri e lartë dhe cilësi e qëndrueshme e shtypjes
  • Rendimenti i faqes: 700 për fishek
  • Fishekë për pako: Një
  • Për përdorim me: HP OfficeJet 6000/6500/7000/7500
Translate »