HP Ink Cartridge C9352A No.22 Color for F2180/2224

HP Ink Cartridge C9352A No.22 Color for F2180/2224

SPECIFIKAT

Marka : HP

Modeli : C9352A No.22

Ngjyra : Tri – color

 

34.00

SKU: 21022 Categories: ,
Support
  • Description

Description

PËRSHKRIMI I PRODUKTIT

Printoni ngjyra të gjalla me bojëra të krijuara posaçërisht për të punuar me printerin tuaj HP dhe letrat e fotove HP. Ideale për projekte dhe raporte që përmbajnë grafikë me ngjyra dhe foto me ngjyra që dallohen. Cilësia dhe besueshmëria e HP siguron që detyrat tuaja të shtypjes të jenë të lehta dhe rezultatet të jenë me cilësi të mirëfilltë të HP.

 

Translate »