Hp Maus me Wireless S1000

Hp Maus me Wireless S1000

Specifikat :

Marka : HP

Modeli : S1000

Fuqia e lidhjes pa tel : 2.4G

Rryma : 7mA

Madhësia  : 104 * 61 * 34mm

Pesha : 80g

 

13.60

SKU: 031167 Categories: , ,
Support
  • Description

Description

Përshkrimi i produktit :

E ndërtuar me standarde dhe udhëzime të rrepta, HP Mouse S1000 ndërton me lehtësi dizajn të shëndetshëm dhe modern, me karakteristika të përparuara për përmirësimin e jetës. Me përvojë mbi 70 vjet ata kanë një kontroll të rreptë të cilësisë.
HP jep produkte të përparuara të ndërtuara me disa nga standardet më të vështira të industrisë për të përmirësuar mënyrën e lidhjes dhe komunikimit.
HP Mouse S1000 me shkëlqim dhe modern shton një prekje të menjëhershme të stilit të përcaktimit të trendit në çdo hapësirë ​​pune.

Translate »