HP Monitor 27W, 27″ led ips, 1920 x 1080pix HDMI/VGA

HP Monitor 27W, 27″ led ips, 1920 x 1080pix HDMI/VGA

SPECIFIKAT 

  • Full HD 1920 x 1080p
  • Shkalla e rifreskimit: 60 Hz
  • Koha e përgjigjes: 5 ms
  • Inputi: HDMI / VGA
  • Mund të montohet në mur

179.90

SKU: 07014 Categories: ,
Support
  • Description

Description

PËRSHKRIMI I PRODUKTIT 

Tipi i efektshëm i ekranit përdor LED për të siguruar ndriçimin e saktë të pikselave.

Rezolucion i plotë HD 1920 x 1080: Rezolucione të larta që ofrojnë një përvojë të lojërave të ngurta ose video pa tendosje të padrejtë në kartën tuaj grafike.

Koha e përgjigjes prej 5 ms: Ofron performancë të fortë për lojëra të saktë dhe punë video.

Kënde horizontale dhe vertikale të shikimit 178 °: Ju lejojnë të shikoni ekranin nga një gamë e gjerë këndesh.

Translate »