HP Printer Laserjet Pro M15W

HP Printer Laserjet Pro M15W

– Funksioni: Print

– Shpejtësia e shtypjes deri në 18 PPM
– Lidhshmëri USB dhe Wireless
– Rezolucioni i shtypjes: deri në 600 x 600 x 1 dpi
– Madhësia e letrës:  A4, A5, A6, zarfe.

94.90

SKU: 030321 Categories: ,
Support
  • Description

Description

➡ Ideale për përdorim në shtëpi ose në zyre të vogël.

➡ Prodhoni printime me cilësi profesionale kohë pas kohe.

Translate »