Hp Printer multifunksional jet pro mfp m28W reatl medel

Hp Printer multifunksional jet pro mfp m28W reatl medel

SPECIFIKAT 

Marka : Lenovo

Modeli : m28W

Shpejtësia e shtypjes , e zezë

Kapaciteti hyrës i zarfit : Deri në 10 zarfe

Kapaciteti i daljes : Deri në 100 fletë

Shpejtësia e procesorit : 500 MHz

Memoria : 32 MB

 

136.90

SKU: 030322 Categories: ,
Support
  • Description

Description

PËRSHKRIMI I PRODUKTIT 

Performanca produktive nga lazeri më i vogël në botë në klasën e tij. [1] Shpejt shtypni, skanoni dhe kopjoni, dhe zgjidhni lehtësisht projektet me zgjidhje intuitive të skanimit dhe kopjimit.

Trajtoni me lehtësi detyrat dhe merrni shumë nga një pajisje – shtypni, skanoni dhe kopjoni.

Performancë e përballueshme, e besueshme që nga fillimi. Prodhoni cilësinë profesionale që prisni nga një HP LaserJet, menjëherë jashtë kutisë.

Ky lazer çuditërisht i vogël jep cilësi të jashtëzakonshme, faqe pas faqe.

Translate »