Joyroom Kabull V8 S118 micro *7

Joyroom Kabull V8 S118 micro *7

Specifikat :

Marka: Joyroom

Modeli : S118

Materiali : Bakër i pastër + Material TPE +usb 2.0

Gjatësia : 1M

 

 

 

1.00

SKU: 029730 Categories: ,
Support
  • Description

Description

Përshkrimi i produktit :

Kabllo e brendit Joyroom , funksionon si karikues dhe transferues i të dhënave me shpejtësi të madhe , në mënyrë që të kursej kohën tuaj.

Translate »