Joyroom Usb Kabllo S-M369 2.4A Iphone

Joyroom Usb Kabllo S-M369 2.4A Iphone

Specifikat :

Marka : Joyroom

Modeli : S-m369

Materiali: Alumini + najloni + gërsheta

Gjatësia: 1.2M

19.30

SKU: 03872 Categories: ,
Support
  • Description

Description

Përshkrimi i produktit :

IOS është plotësisht i pajtueshëm, përputhet mirë , karikim i sigurt, plotësisht i pajtueshëm me seri të reja dhe të vjetra të iphone.

Kabllo e të dhënave  me cilësi të lartë , funksionon si karikues dhe transferues i të dhënave me shpejtësi të madhe , në mënyrë që të kursej kohën tuaj.

Translate »