Joyroom Usb Kabull S-L352 iphone

Joyroom Usb Kabull S-L352 iphone

Specifikat :

Marka : Joyroom

Modeli : S-L352

Gjatësia : 100cm

Materiali i telit  : PVC

Forma e telit : Rreth

 

1.10

SKU: 031298 Categories: ,
Support
  • Description

Description

Përshkrimi i produktit :

Kabllo të dhënash me cilësi të lartë , funksionon si karikues dhe transferues i të dhënave me shpejtësi të madhe , në mënyrë që të kursej kohën tuaj.

Translate »