Joyroom Usb Kabull S-M336 1M Ngjyrë Argjendi

Joyroom Usb Kabull S-M336 1M Ngjyrë Argjendi

Specifikat :

Marka : Joyroom

Modeli : S-M336

Ngjyrë : Argjendi

Gjatësia : 1M

7.30

SKU: 03889 Categories: ,
Support
  • Description

Description

Përshkrimi i produktit :

Kabllo e të dhënave  me cilësi të lartë , funksionon si karikues dhe transferues i të dhënave me shpejtësi të madhe , në mënyrë që të kursej kohën tuaj.

Gjatësi e lehtë dhe e përshtatshme, e lehtë për t’u transportuar dhe përdorur.

Translate »