Kabllo Bavin CB026 IOS

Kabllo Bavin CB026 IOS

Specifikat :

Marka : Bavin

Modeli : CB096

Gjatësia : 1M

Ngjyra : E Bardhë

1.80

SKU: 030144 Categories: ,
Support
  • Description

Description

Përshkrimi i produktit :

Ju prezantojmë produktin e brendit Bavin , ky produkt është i aftë të ngarkojë telefonin tuaj celular me tension dhe rrymë 5V-2.4A.

Gjatësia 1 metër e këtij produkti është shumë e përshtatshme për përdorim të përditshëm sepse nuk është as aq e gjatë sa të ju  shqetësoj , as shumë e shkurtër për të  kufizuar punën tuaj . Ju mund ta përdorni këtë produkt përveç ngarkimit , edhe si transferues  të të dhënave tuaja me shpejtësi të lartë.

Translate »