Kabllo Bavin USB Type- C CB122

Kabllo Bavin USB Type- C CB122

Specifikat :

Marka : Bavin

Modeli : CB122

2.80

SKU: 031225 Categories: ,
Support
  • Description

Description

Përshkrimi i produktit :

Kabllo e Karikimit dhe  Transferuese e të dhënave.

Kabllo e butë dhe fleksibile.

Forma  e rrumbullakët i jep një pamje të bukur dhe lehtësi gjatë përdorimit.

Translate »