Kabllo Joyroom Për Iphone S118

Kabllo Joyroom Për Iphone S118

Specifikat :

Marka : Joyroom

Modeli : S118

E përputhshme me :  pajisjet iPhone

1.30

SKU: 029731 Categories: ,
Support
  • Description

Description

Përshkrimi i produktit :

Kabllo për iPhone e cilësis së lartë , efikase për mbushjen e telefonit tuaj dhe transferimin e të dhënave nga ndonjë pajisje tjetër .

Modeli kundër rrëshqitjes si dhe shpejtësi e lartë e karikimit.

Translate »