Kabllo Joyroom S-M379 5.5A Tipi-C Mix

Kabllo Joyroom S-M379 5.5A Tipi-C Mix

Specifikat :

Marka : Joyroom

Modeli : S-M379

Gjatësia : 1M

Materiali : Lidhje zinku + endje najloni

Pesha : 0.05kg

6.70

SKU: 03877 Categories: ,
Support
  • Description

Description

Përshkrimi i produktit :

Kabllo e të dhënave  me cilësi të lartë , funksionon si karikues dhe transferues i të dhënave me shpejtësi të madhe , në mënyrë që të kursej kohën tuaj.

Gjatësi e lehtë dhe e përshtatshme, e lehtë për t’u transportuar dhe përdorur.

Teli i endur me najlon të hollë, rezistencë e fortë dhe rezistencë ndaj tensionit,

Translate »