Kabllo USB Bavin micro CB-121 (me kuti metali)

Kabllo USB Bavin micro CB-121 (me kuti metali)

Specifikat :

Marka : Bavin

Modeli : CB-121 micro

Gjatësia : 1M

2.60

SKU: 03905 Categories: ,
Support
  • Description

Description

Përshkrimi i produktit :

Kabllo Bavin CB-121 ka një rrymë deri në 2.4 amper, të cilën  mund të përdorni gjithashtu  edhe për të lidhur smartphon-in  ose tabletin ,  dhe mund ta ngarkoni atë gjatë transferimit të të dhënave.

Super cilësi e lartë.

Veshje në pjesët lidhëse.

Translate »