Kabllo USB Bavin Për iPhone CB008

Kabllo USB Bavin Për iPhone CB008

Specifikat :

Marka : Bavin

Modeli : CB008

Gjatësia : 2M

2.30

SKU: 031462 Categories: ,
Support
  • Description

Description

Përshkrimi i produktit :

Ju prezantojmë produktin e brendit Bavin.

  • Kabllo e të dhënave dy-metruese
  • Karikues i shpejtë
  • E fortë dhe e qëndrueshme
  • Karikim ultra
  • Fuqia: 2.0A
Translate »