Kabllo USB BUDI 023mini 1.2/4ft Për iPhone

Kabllo USB BUDI 023mini 1.2/4ft Për iPhone

Specifikat :

Marka : Budi

Modeli : 023mini 1.2m

Gjatësia e kabllos : 1.2M

Materiali : BVC , nikel i praruar

 

1.40

SKU: 025916 Categories: ,
Support
  • Description

Description

Përshkrimi i produktit :

Kabllo e të dhënave me cilësi të lartë , funksionon si karikues dhe transferues i të dhënave , i përputhshëm me shumicën e telefonave intelegjentë dhe tabletëve me lightning usb.

Translate »