Kalkulator Zyrtar Olympia LCD-6016

Kalkulator Zyrtar Olympia LCD-6016

SPECIFIKAT 

Marka : Olympia

Modeli : LCD-6016

Madhësia e ekranit : 123 x 27 mm

Dimensioni : 147 x 43 x 206 mm

 

 

17.00

SKU: 02823 Categories: ,
Support
 • Description

Description

PËRSHKRIMI I PRODUKTIT

 • Ekrani 1-vijë LC me 16 shifra
 • Funksionimi i kombinuar i baterisë / qelizës diellore me Auto Fikse
 • Llogaritja themelore (+, -, x, ./.)
 • Funksioni i kujtesës (M +, M-, MRC)
 • 0-, 00- dhe 000-kyç
 • Pastro të gjitha (C)
 • E saktë (CE)
 • Zgjedhësi i presjes (F, 4, 3, 2, 0, ADD)
 • Përzgjedhësi i rrumbullakët (lart, 5/4, poshtë)
 • Fshi shifrën e fundit
 • Rrenja katrore
 • Përqindja (%)
 • Shëno (MU)
 • Grand Total (GT)
 • Llogaritja e tatimit (TAX)
Translate »