Kufje Joyroom EL122 Ngjyrë Të Zezë

Kufje Joyroom EL122 Ngjyrë Të Zezë

Specifikat :

Marka : Joyroom

Modeli : EL112

Ngjyra : E Zezë

Gjatësia : 1.2M

4.30

SKU: 029765 Categories: ,
Support
  • Description

Description

Përshkrimi i produktit :

  • Mikrofon i besueshmërisë së lartë, i përshtatshëm për thirrjet zanore
  • Dizajn erchonomik Conch Shape dhe peshë e lehtë, e rehatshme për t’u vendosur në vesh.
  • Pamja në modë, e kënaqur për sytë tuaj përputhet  me: iPhone Samsung HTC Smartphone dhe Tablet
Translate »