Kufje Joyroom EP1

Kufje Joyroom EP1

Specifikat :

Marka : Joyroom

Modeli : EP1

Gjatësia : 1.2M

Pesha : 68 gram

3.60

SKU: 031183 Categories: ,
Support
  • Description

Description

Përshkrimi i produktit :

Kufje të brendit Joyroom , me cilësi të lartë, bas i fortë i cili i bën tingujt edhe më të thellë dhe emocional ,nuk shpenzon shumë energji kur e përdorni , gjë që ndihmon në jetëgjatësin e baterisë.

Vendosen lehtë , pa dhimbje , dhe nuk lëvizin gjatë akivitetit tuaj.

Translate »