Lenovo PC AIO A340-22IWL, 21.5″ FHD IPS AG, Intel Core i5-8265 HDD-1TB /RAM-4GB

Lenovo PC AIO A340-22IWL, 21.5″ FHD IPS AG, Intel Core i5-8265 HDD-1TB /RAM-4GB

SPECIFIKAT 

Marka : Lenovo

Modeli : A340 Intel Core i5-8265u

 

709.90

SKU: 031869 Categories: ,
Support
  • Description

Description

PËRSHKRIMI I PRODUKTIT 

  • Me stendën e tij të hijshme, moderne dhe ekranin e hollë bezel, IdeaCentre all-in-one A340 është krijuar për të tërhequr vëmendjen.
  • Ky monitor është ideal në mënyrën se si trajton gjithçka me lehtësi, shpejt dhe pa probleme.
  • Edhe me modelin e kursimit të hapësirës, ​​ai gjithashtu mund të ruajë mijëra të dhëna.
  • Në përgjithësi, ky 21.5 ”gjithëpërfshirës e bën kompjuterin ideal në shtëpi.
Translate »