Leter me Ngjyra Double A A4

Leter me Ngjyra Double A A4

Brendi: Double A
Formati: A4
Dimensioni: 210×297
Pesha: 80gr
Paketimi: 1/500 flete

7.50

SKU: 01302 Categories: ,
Support
  • Description

Description

Marka Double A mbështetet nga 7 cilësi unike dhe të shquara:

• Shtypjen e mprehtë
• Shkëlqim i letrës
• Shfaqje e ndritshme
• Përmirësim i performancës së kopjimit
• Përdorim dyanësh
• Periudha më e gjatë e magazinimit për dokumentet

Translate »