Leter me Ngjyra Double A (Pink)

Leter me Ngjyra Double A (Pink)

Brendi: Double A
Formati: A4
Dimensioni: 210×297
Pesha: 80gr
Paketimi: 1/500 flete

6.70

SKU: 030439 Categories: ,
Support
  • Description

Description

Marka Double A mbështetet nga 7 cilësi unike dhe të shquara:

• Shtypjen e mprehtë
• Shkëlqim i letrës
• Shfaqje e ndritshme
• Përmirësim i performancës së kopjimit
• Përdorim dyanësh
• Periudha më e gjatë e magazinimit për dokumentet

Translate »