Makinë Depilimi me Penjë GM2891

Makinë Depilimi me Penjë GM2891

Specifikat :

Marka : Gemei

Modeli : 2891

 

11.50

SKU: 031623 Categories: ,
Support
  • Description

Description

Përshkrimi i produktit :

Gemei 2891 është një pajisje cilësore që simulon metodën e heqjes së flokëve me fije të pastër pambuku të përdorur në kulturat aziatike dhe Lindjen e Mesme për breza. Metoda është bërë modë mes të famshëmve dhe salloneve të bukurisë, duke kapur qimet e  padëshirueshme dhe duke i nxjerrë ato nga rrënjët. Për dallim nga dylli, i cili heq shtresën e sipërme të lëkurës me flokët, depilimi me vijë është shumë i butë, duke  i minimizuar irritimet. Gemei heq qimet nga zonat delikate të faqes, ballit, mjekrës.

Translate »