Makinë Depimi Gemei GM-2888

Makinë Depimi Gemei GM-2888

Specifikat :

Marka : Gemei

Modeli : BR2888

Burimi i energjisë: 100V – 240V 50Hz ~ 60Hz 12VDC 500mA

Konsumi i energjisë: Nën 500mA (12 DC)

Madhësia e artikullit: 19 * 50 * 2.5cm

13.75

SKU: 026921 Categories: ,
Support
  • Description

Description

Përshkrimi i produktit :

Një mënyrë e sigurt dhe e shpejtë për të hequr flokët e fytyrës si në zonën e buzës, mjekrës ose faqes. Përdor metodën e filetimit në heqjen e flokëve të fytyrës. Kontrollet me saktësi të pikësimit në çdo drejtim. Në mënyrë efektive largon flokët kokëfortë, të shkurtër dhe të imët duke lënë një fytyrë të butë. Heq qimet  pa pasur nevojë të vuani nga  prerjet. Mund të përdoret gjithashtu për të hequr qimet në gjunjë dhe gishtërinjtë. Kompakt dhe i lehtë, i përsosur kur udhëtoni.

Translate »