Makinë Rroje për Meshkuj GM722

Makinë Rroje për Meshkuj GM722

Specifikat :

Marka : Gemei

Modeli : GM722

Konsumi i energjisë :  120 V – 240 V
Koha e plotë e tarifimit: 8 orë

4.70

SKU: 027862 Categories: ,
Support
  • Description

Description

Përshkrimi i produktit :

  • Prerësi më i mirë për djem dhe burra.
  • Prerje shumë e saktë
  • Kapëse e rregullueshme për flokë të gjatë
  • Rimbushëse
  • I lehtë për tu përdorur.
Translate »