Mbajtës Arome për veturë Joyroom-ZS164

Mbajtës Arome për veturë Joyroom-ZS164

Specifikat :

Marka : Joyroom

Modeli : ZS164

Vëllimi : 30g

Koha e vlefshëme : 3 vite

10.70

SKU: 031397 Categories: ,
Support
  • Description

Description

Përshkrimi i produktit :

Mbajtëse arome për veturën tuaj , siguron që gjatë vozitjes të ndjeni erë të kendëshme , është produkt që lehtë vendoset dhe ndërrohet.

Pa alkool dhe me përbërës natyral.

Translate »