Mbajtëse për Tv Led HDL-117B

Mbajtëse për Tv Led HDL-117B

SPECIFIKAT

  • Modeli: HDL-117B-2
  • Materiali: Metal
  • Madhësitë e përputhshme: 14-55inches
  • Ngjyra: E zezë

15.50

SKU: 025035 Category:
Support
  • Description

Description

PËRSHKRIMI I PRODUKTIT

Shijoni një pamje të qartë të ekranit tuaj nga çdo pikë në dhomën tuaj me Mount Mount TV me temë 14-55 inç. Kjo ju lejon të shijoni një pamje cilësore pa marrë parasysh se ku shihni. Kjo pjesë e përshtatshme dhe e gjithanshme ju lejon të përkulni, rrotulloni, shtrini dhe niveloni televizionin tuaj për shikim të rehatshëm nga kolltuku ose dyshemeja.

Translate »