Mbajtëse Telefoni Për Veturë Joyroom-ZS110 Mix

Mbajtëse Telefoni Për Veturë Joyroom-ZS110 Mix

Specifikat :

Marka : joyroom

Modeli : ZS110

 

2.80

SKU: 03806 Categories: ,
Support
  • Description

Description

Përshkrimi i produktit :

Gome e forte, plastike e bute TPR,   rezistence ne temperature te ulët dhe te lartë , miqësore ndaj mjedisit dhe e qëndrueshme.

Rotacioni i rregullueshëm me 360 ​​gradë

Ju Mund të  Arrini 360 gradë mbështetje për rregullimin falas të kllapës, siguron pamje të telefonit nga secila anë dëshironi.

Lehtë për t’u përdorur

Nëse kllapa është instaluar në prizë ajri ose është instaluar telefoni celular, përdoruesi mund të drejtojë drejtpërdrejt kllapën dhe telefonin celular me një dorë.

Materiali prej silikoni nuk lejon të  dëmtohet  telefoni jauj  , dhe siguron atë që të mos rrëshqet.

Translate »