Mbushës Për Veturë Bavin iPhone PC669

Mbushës Për Veturë Bavin iPhone PC669

Specifikat :

Marka : Bavin

Modeli : PC669 iPhone

Gjatësia e Kabllos : 1M

5.90

SKU: 031342 Categories: ,
Support
  • Description

Description

Përshkrimi i produktit :

Ky prudukt i brendit Bavin PC669 siguron gjithsej 2.4A fuqi të lartë, efikasitet të lartë, siguri dhe besueshmëri.
– Porte USB të dyfishta.
– Përdorni kabllon për karikim USB për të ngarkuar shumicën e pajisjeve USB.
– Dizajn ultra kompakt dhe i lehtë për transportueshmëri dhe ruajtje të lehtë.

Ky produkt është i përputhshëm me pajisjet : i6 / i7 / i8

Translate »