Mbushës Për Veturë Bavin PC668 iOS ( Ngjyrë e Bardhë )

Mbushës Për Veturë Bavin PC668 iOS ( Ngjyrë e Bardhë )

Specifikat :

Marka : Bavin

Modeli : PC668 iOS

Ngjyra : E Bardhë

5.90

SKU: 031340 Categories: ,
Support
  • Description

Description

Përshkrimi i produktit :

Mbushës për veturë me cilësi të lartë siguron që telefoni juaj të mos fiket gjatë vozitjes  dhe ju lejon të ngarkoni dy telefona celularë në të njëjtën kohë. Trupi i këtij produkti është metal ABS dhe plastik, gjë që e bën atë shumë rezistent ndaj ndikimit dhe presionit. Mbushje e shpejtë dhe pa pengesa.

Translate »