Mbushës Për Veturë Me Kabllo iPhone – Bavin PC398

Mbushës Për Veturë Me Kabllo iPhone – Bavin PC398

Specifikat :

Marka : Bavin

Modeli : PC398

Kabllo e përputhshëme me : iPhone

5.40

SKU: 03906 Categories: ,
Support
  • Description

Description

Përshkrimi i produktit :

Me një mbushës  të tillë, nuk do të keni nevojë të shqetësoheni për fikjen e telefonit tuaj sepse lehtë mund të ngarkoni telefonin tuaj në makinë.

PC398 është  një produkt i kompanisë  Bavin  që parandalon fikjen e telefonit tuaj në makinë dhe ju lejon të ngarkoni dy telefona celularë në të njëjtën kohë. Trupi i këtij produkti është metal ABS dhe plastik, gjë që e bën atë shumë rezistent ndaj ndikimit dhe presionit.

Dizajni i këtij produkti përdor një chipset inteligjent i cili ka një detyrë shumë të rëndësishme për të përputhur fuqinë e daljes së ngarkuesit më të lehtë dhe rrymën e hyrjes në telefonin celular në mënyrë që të mos dëmtojë baterinë e telefonit tuaj. Karikuesi pc398 është  23 x 56 mm dhe peshon 31 gram, kështu që  zë shumë pak  hapësirë ​​në makinën tuaj.

Translate »