Mbushës Për Veturë mikro Bavin PC669

Mbushës Për Veturë mikro Bavin PC669

Specifikat :

Marka : Bavin

Modeli : PC669 mikro

5.60

SKU: 031341 Categories: ,
Support
  • Description

Description

Përshkrimi i produktit :

Ky prudukt i brendit Bavin PC669 siguron gjithsej 2.4A fuqi të lartë, efikasitet të lartë, siguri dhe besueshmëri.
– Porte USB të dyfishta.
– Përdorni kabllon për karikim USB për të ngarkuar shumicën e pajisjeve USB.
– Dizajn ultra kompakt dhe i lehtë për transportueshmëri dhe ruajtje të lehtë.

Translate »