Ngjitës i Letres Double A 21g

Ngjitës i Letres Double A 21g

Brendi: Double A
Përmbajtja: 21gr

0.50

SKU: 030470 Categories: ,
Support
  • Description

Description

Për përdorim me letër, kartoni, foto dhe tekstil. Rezultatet e garantuara më të mira pa përkeqësuar cilësinë deri në gramën e fundit. Pa erë dhe pa tretës. Një zgjedhje e shkëlqyeshme për t’u përdorur në shtëpi, zyrë apo shkollë.

Translate »